Pevrul Kavlak, Türk Metal Sendikası Kırıkkale Şubesini Ziyaret Etti
Gündem 71 Editörü • 5 Şubat 2020 21:17
Pevrul Kavlak, Türk Metal Sendikası Kırıkkale Şubesini Ziyaret Etti

Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak,Yahşihan’da açılışı yapılan TSK Mühimmat Ayırma ve Ayıklama Tesisi Devreye Alma töreni sonrasında şube yönetimi ile bir araya geldi.

Türk Metal Sendikası Genel Başkanı ve Türk İş Genel Sekreteri Pevrul Kavlak, Türk Metal Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Halil Faki Erdal ile birlikte Türk Metal Sendikası Kırıkkale Şubesini ziyaret ederek şube yönetimi ile bir araya geldi.

Yapılan ziyaret ile ilgili Türk Metal Sendikası Kırıkkale Şubesinden yapılan açıklamada; “Genel Başkanımız Sn. Pevrul Kavlak, Gen.Bşk.Yrd. Halil Faki Erdal Bugün Kırıkkale Yahşihan İlçesinde açılışı yapılan TSK Mühimmat Ayırma ve Ayıklama Tesisi Devreye Alma töreni sonrasında şube yönetimimizle bir araya geldiler. Ziyarette sıcak ve samimi sohbetlerin yanı sıra birçok ülke gündemi MKE iş yerlerimizin genel durumu ve sendikal faaliyetlerimiz noktasında bilgilendirmede bulunan Genel Başkanımız Sn. Pevrul Kavlak Yeni açılan TSK mühimmat ayırma ve ayıklama tesisinin TSK ve bölgemize hayırlı uğurlu olması dileklerinde bulundular. MKE iş yerlerimizden şubemizde bulunan arkadaşlarımızında birçok konuda sorularını cevaplayan Genel Başkanımız MKE iş yerlerimizin her daim ayakta kalması istihdamın artarak devam etmesi için üzerlerine düşen her sorumluluğa hazır olduklarını belirterek MKE emekçisi kardeşlerimizle birlikte olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.” ifadelerine yer verildi.

Gündem 71 Kırıkkale Haber Merkezi

KIRIKKALE'DE HABERiN KALBi BURADA ATIYOR!