Güncel Konut Kredilerindeki Kampanyalar
Gündem 71 Editörü • 27 Temmuz 2020 23:42
Güncel Konut Kredilerindeki Kampanyalar

Herkesim için artık konut sahibi olmak biraz daha kolaylaşmakta birçok kişi konut sahibi olmayı kirada olmaya tercih etmesi kendi konutuna sahip olma isteği, kira yerine kredi çekerek bu ihtiyacını gidermeyi tercih etmeye başlamıştır. Günümüzde birçok banka yâda özel firmalarında bunu fırsat bilerek ihtiyaçlar doğrultusunda imkânlar sunmaları ile birlikte birçok kampanyalar ortaya çıkmıştır.

      Güncel konut kredilerindeki kampanyalar insanların ilgisini çekmesi ve harekete geçmelerine neden olması ile birlikte farklı seçenekleri sizlere açıklamaya çalışacağız. Güncel konut kredilerindeki kampanyalar ve ödeme şekillerini göz önüne alarak karar vermek bilgi sahibi olmak karşılaştırmak hem daha az ödeme hem de kolay ödeme fırsatı sağlayacaktır.

1: Akbank ödeme planını sizlerin istekleriniz doğrultusunda bütçenize uygun % 0,85 faiz oranları ile hizmet vermektedir.

2: Kamu bankalarından bir tanesi olan Ziraat bankası, Vakıf bankası, Halk bankası gibi sıfır konutlara ve ikinci el konutlara farklı konut kredileri sunarak avantajlı imkânları ile kolay ödeme planı finansman ihtiyaçlarınıza kolaylık sağlamaktadır. Sıfır konutlarda uyguladığı % 69 un altındaki faiz ile aynı zamanda 15 yıla varan vadesi ile oldukça avantajlı olanaklar sunmaktadır.

3: Sıfır dairelerde öncelik tanınan Güncel konut kredisinde amaç sektörün kalkınması ve isteyenlerin daha kolay ev sahibi olmaya yönelik olan bu çalışmalarda aranan şartları bilmekte gerekiyor. Burada istenilen Türkiye’de ikamet ediyor olması ve kredi şartlarını yerine getirmesidir aynı zamanda ilk kez satılıyor şartı ile bu krediden yararlanılma imkânı sağlanacaktır.

Güncel konut kredilerindeki kampanyalar olumlu sonuçlar vermeye ve ev sahibi olmak isteyenlerin ihtiyaçlarına cevap verecek ödeme planları ile birçok kişinin makul fiyatlar seçeneklerinden yola çıkarak bazı vergi indirimlerini de dâhil etmeleri ile daha avantajlı olmasına neden olmuştur.

https://www.konuttakredi.com/

https://www.konuttakredi.com/evim-olsun-isteyenler-icin-konut-kredisi/

https://www.konuttakredi.com/konut-kredisi-faizlerinde-bahar-etkisi/