AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Engin Pehlivanlı, İlk İftarını Şehit Ailesiyle Açtı
Gündem 71 Editörü • 1 Mart 2025 22:50
AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Engin Pehlivanlı, İlk İftarını Şehit Ailesiyle Açtı

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Engin Pehlivanlı, Ramazan ayının ilk iftarını, vatan uğruna canını feda eden Şehit Piyade Uzman Çavuş Emre Ceylan’ın ailesiyle birlikte yaptı.

Pehlivanlı, şehidin emaneti olan annesi ve kardeşiyle aynı sofrada oruç açarak birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Şehit ailesinin misafirperverliğine teşekkür eden Pehlivanlı, “Milletimizin emaneti olan kıymetli şehidimizin ailesiyle bir araya gelerek Ramazan’ın bereketini paylaştık. Şehidimizin annesi, bizim de annemizdir. Rabbim tüm kahraman Mehmetçiklerimizi korusun, şehitlerimize rahmet, gazilerimize sağlık ve huzur nasip etsin” dedi.

Pehlivanlı’nın katıldığı iftar programında, şehitler için dualar edildi. Şehidin kardeşi Emrah Ceylan da Pehlivanlı ve beraberindekilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Ramazan ayının manevi atmosferinde şehit ailelerinin her zaman yanında olacaklarını belirten Pehlivanlı, vatan uğruna canını veren tüm kahramanları rahmet ve minnetle andıklarını ifade etti.

KIRIKKALE'DE HABERiN KALBi BURADA ATIYOR!