Bu kapsamda Sadettin Saran, “Söz Fenerbahçe” isimli yönetim listesiyle adaylığını açıkladı. Listede dikkat çeken isimler arasında Kırıkkale’nin Keskin ilçesinden gelen iki önemli isim yer alıyor: Sadettin Saran ve Recep Uzelli.
Her ikisi de memleketlerine olan bağlılıkları ve toplum hizmetleriyle öne çıkıyor. Sadettin Saran, spor ve iş dünyasındaki vizyoner liderliğiyle tanınırken, Recep Uzelli ise hayırseverliği ve toplum yararına yaptığı çalışmalarla fark yaratıyor. Her iki isim de Kırıkkale’den çıkmış, başarılarıyla gurur kaynağı olmuş ve memleketlerine yaptığı katkılarla övgü toplamış durumda.
Fenerbahçe Kulübünde eylül ayında gerçekleştirilecek seçimli olağanüstü genel kurulda başkan adayı olan Sadettin Saran‘ın yönetim kurulu listesi belli oldu.
Saran’ın listesinde şu isimler yer aldı:

Fenerbahçe’nin 21 Eylül’de gerçekleştireceği seçimler öncesi, Saran ve Uzelli’nin isimleri, Fenerbahçe camiasında olduğu gibi Kırıkkale’de de yeni bir umut ve heyecan yaratmış durumda.
Bu seçimlerin, kulübün geleceği açısından önemli bir dönüm noktası olacağı öngörülüyor.