MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk: ‘Devlet Terörü ve Teröristi Tarihe Gömmüştür’
Gündem 71 Editörü • 22 Kasım 2025 19:50
MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk: ‘Devlet Terörü ve Teröristi Tarihe Gömmüştür’

Türk Sağlık-Sen’in Kırıkkale’de düzenlenen olağan kongresine katılan MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, Türkiye’nin terörle mücadelesinin kararlılıkla sürdüğünü vurgulayarak, devletin teröre asla teslim olmadığını, bilakis terörü ve teröristi yendiğini söyledi.

Türkiye’nin kritik bir süreçten geçtiğini dile getiren Öztürk, “Bugün terörsüz Türkiye için kararlı bir mücadele yürütüyoruz. Devlet, terörü hem sahada hem de zihinlerde etkisiz hale getirmiştir” dedi.

586212581 1418331989655377 6887114942157704555 n

Terörle mücadelenin sadece sınır ötesi operasyonlarla değil, toplumun zihninden terörü temizleme hedefiyle de devam ettiğini belirten Öztürk, “Devlet, teröre teslim olmamış; aksine terör ve terörist teslim olmuştur. Bu süreçte Türkiye ekonomik, sosyal ve ticari alanda çok daha güçlü bir geleceğe yürüyecektir” ifadelerini kullandı.

TBMM’deki bütçe görüşmelerine de değinen Milletvekili Öztürk, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in açıklamalarına atıfta bulunarak, terörle mücadelede bugüne kadar 1.8 katrilyon dolar harcandığını söyledi. Öztürk, “Bu rakam memur, işçi, esnaf ve sanayiciye harcanabilseydi, bugün çok daha müreffeh, huzurlu ve güçlü bir Türkiye’den söz edebilirdik” dedi.

Haber: Burak Can

KIRIKKALE'DE HABERiN KALBi BURADA ATIYOR!