6 ana branşta akademik destek alan öğrenciler, yoğun ve disiplinli bir sürecin ardından başarıyla mezun oldu.
Atatürk Kültür ve Gençlik Merkezi’nde gerçekleşen törene Belediye Başkanı Ahmet Önal da katılarak öğrencilerin coşkusuna ortak oldu. Başkan Önal, eğitimde fırsat eşitliği sağlamak ve gençlerin geleceğine katkıda bulunmak amacıyla yürütülen kursların önemine dikkat çekerek, bu tür sosyal projelere desteklerinin süreceğini vurguladı.
Ailelerin, öğretmenlerin ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen törende hem gurur hem de heyecan hâkimdi. Kurs süresince sadece akademik değil, kişisel gelişim alanında da desteklenen öğrenciler, yeni eğitim hayatlarına daha donanımlı adım atmanın mutluluğunu yaşadı.
Kırıkkale Belediyesi, Atatürk Kültür ve Gençlik Merkezi’nde güvenli, nitelikli ve ücretsiz eğitim imkanlarını kararlılıkla sunmaya devam edeceğini belirtti.