Kırıkkale Lisesi Mezunları Dernekleşiyor: İlk Adım Atıldı
Gündem 71 Editörü • 30 Haziran 2025 19:16
Kırıkkale Lisesi Mezunları Dernekleşiyor: İlk Adım Atıldı

Kırıkkale Lisesi mezunları, uzun süredir gündemlerinde olan dernekleşme kararı için önemli bir adım attı.

Bir yılı aşkın süredir yapılan istişarelerin ardından Kırıkkale Öğretmenevi’nde düzenlenen toplantıda, “Kırıkkale Lisesi Mezunları ve Mensupları” adıyla bir dernek kurulması kararlaştırıldı.

Toplantıya ev sahipliği yapan Kırıkkale Lisesi Müdürü Sami Yanık, Kırıkkale Lisesi’nin şehrin hafızası olduğunu vurgulayarak, “Bugün aldığımız kararla bu eksikliği gidermek için ilk adımı atmış bulunuyoruz” dedi.

Katılımcılar arasında Mehtap Taşoğlu, Halil Murat Ünver, Öner Özcan, Ömer Tanju Cihan ve birçok mezun yer aldı. Dernek kuruluşunun tamamlanmasının ardından genel kurul yapılacak ve yönetim, seçilecek yeni yönetime devredilecek.

Toplantı sonunda, tüm mezunların bilgilendirilmesi amacıyla çalışmaların sosyal medya ve WhatsApp grupları üzerinden duyurulacağı belirtildi.

WhatsApp-Image-2025-06-30-at-15.42.24 Kırıkkale Lisesi Mezunları Dernekleşiyor: İlk Adım Atıldı

KIRIKKALE'DE HABERiN KALBi BURADA ATIYOR!