Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu’dan Ramazan Bayramı Mesajı

Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, Ramazan Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

Vali Tekbıyıkoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi;

Rahmet ve bereket ayı Ramazan’ı uğurlamanın hüznü ve bu mübarek ayın sonunda bayrama kavuşmanın huzur, mutluluk ve sevincini birlikte yaşıyoruz.

Bayramlar gönülleri birleştirir, dargınları barıştırır, birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirir. Bizler Türk toplumu olarak bayramları özlemle bekler, özenle hazırlanır, en güzel şekilde geçirmeye gayret ederiz. Geçmişten günümüze bayramlar hepimizin yüzünü gülümseten, içimizi neşeyle dolduran günler olmuştur.

“Asrın felaketi” olarak nitelendirilen depremlerden dolayı bu yıl Ramazan ayına burukluk içerisinde giriyoruz. Yaşadığımız deprem ve sel afetleriyle adeta mahzun olan gönüllerimiz, yüreklerimiz, Ramazan ayının bereketiyle, inşallah esenliğe kavuşacak. Tarifsiz acılar yaşadığımız, zor ve sıkıntılı günlerden geçtiğimiz şu günlerde Ramazan bizlere inşallah sağlık ve huzur getirecektir.

Bayramda, başta anne ve babalarımız, eşimiz, akrabalarımız olmak üzere tüm dostlarımızı ve komşularımızı ve depremden etkilenen vatandaşlarımızı unutmayalım. Onların yanında olduğumuzu, sevinç ve kederi, her türlü sıkıntıyı paylaşmaya hazır olduğumuzu gösterelim. Çevremizde bulunan yoksul, kimsesiz ve yetimlere, kahraman gazilerimize ve aziz şehitlerimizin ailelerine de daha özenle kucak açalım.

Bu duygu ve düşüncelerle, Ramazan Bayramının tüm insanlık için barışa, sevgiye ve kardeşliğe vesile olması temennisiyle, değerli Kırıkkale’li hemşerilerimizin Ramazan Bayramını tüm içtenliğimle kutlar, sevdiklerinizle birlikte mutlu, huzurlu bir bayram geçirmenizi dilerim.

gundem71.com – Kırıkkale Haber Merkezi