Kırıkkale’de Emlakçılar Fiyat Yükselten Gayrimenkul Sahiplerine ‘Dur’ Dedi

Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki deprem sonrasında şehirlerinden ayrılarak göç etmek zorunda kalan depremzedelere normal fiyatlarının kat kat arttıran fırsatçı mülk sahiplerine Kırıkkaleli emlakçılar “DUR” dedi.

Kırıkkale Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Ramazan Almaz konu ile ilgili yaptığı yazılı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

Ülkemizde meydana gelen Deprem felaketinden etkilenen vatandaşlarımızın kendi illeri dışında başka illerde ikamet etmeleri zorunda kaldıklarından dolayı Kırıkkale ilimize de Depremden etkilenen 10 ilden gelen misafirlerimizi ağırlamak için tüm vatandaşlarımızın seferber olduğu ve herkesin elinden geleni yapma gayreti içinde olduğu bilinmektedir.

Bu nedenle Kırıkkale faaliyet gösteren tüm Emlakçılar olarak öncelikle Satılık ve Kiralık olan Ev fiyatlarını yükselten Gayrimenkul sahiplerini yardımcı olunmayacaktır.

Diğer taraftan da ilimizde faaliyet gösteren tüm Emlakçılar Depremzedelere ev bulup yerleşmelerine yardımcı olacak ve kesinlikle komisyon talebinde bulunmayacaktır.

Kamuoyunun bilgilerine sunulur.

gundem71.com – Kırıkkale Haber Merkezi