Kırıkkale’de İki Park Daha Yenilenerek Vatandaşın Hizmetine Sunuldu
Gündem 71 Editörü • 12 Ekim 2025 08:31
Kırıkkale’de İki Park Daha Yenilenerek Vatandaşın Hizmetine Sunuldu

Kırıkkale Belediyesi, kentte uzun süredir bakımsız halde bulunan iki parkı baştan aşağı yenileyerek modern bir görünüme kavuşturdu.

Şehit Polis Bekir Ferhat Kaya Parkı ile Şehit Uzm. J. I. Kad. Çvş. Nazir Elitok Parkı, yapılan kapsamlı çalışmaların ardından yeniden halkın hizmetine açıldı.

IMG 20251011 WA0014

Yenileme çalışmaları kapsamında çocuk oyun alanları, spor aletleri, oturma grupları ve geniş yeşil alanlar oluşturuldu. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ayrıca ağaçlandırma ve çiçeklendirme çalışmalarıyla alanları daha estetik bir hale getirdi.

IMG 20251011 WA0019

Gerçekleştirilen açılış törenine Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, belediye başkan yardımcıları, CHP İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılışta özellikle çocukların ilgisi büyük oldu.

IMG 20251011 WA0012

Başkan Ahmet Önal, törende yaptığı konuşmada parkların yalnızca yenilenmediğini, aynı zamanda mahalle halkı için birer yaşam merkezine dönüştürüldüğünü vurguladı. “Şehitlerimizin isimlerini yaşatan bu parklarımızı modern bir şekilde düzenleyerek hem onları onurlandırdık hem de çocuklarımız için güvenli alanlar oluşturduk,” ifadelerini kullandı.

IMG 20251011 WA0015

Yenilenen parklar, mahalle sakinlerinden de tam not aldı. Vatandaşlar, çocukların keyifle vakit geçirebileceği bu tür alanların artmasının şehir yaşamına canlılık kattığını belirtti.

IMG 20251011 WA0007

KIRIKKALE'DE HABERiN KALBi BURADA ATIYOR!