MKE’ye Verimlilikte Büyük Onur: Savunma Sanayisinde Türkiye Üçüncüsü Oldu
Gündem 71 Editörü • 5 Mayıs 2025 15:26
MKE’ye Verimlilikte Büyük Onur: Savunma Sanayisinde Türkiye Üçüncüsü Oldu

Makine ve Kimya Endüstrisi A.Ş. (MKE), Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından bu yıl 10’uncusu düzenlenen “2024 Verimlilik Proje Ödülleri”nde önemli bir başarıya imza attı.

“25 mm Kovan Kaplama Operasyonu İyileştirme ve Kapasite Artırımı Projesi” ile savunma sanayi kategorisinde üçüncülük ödülüne layık görülen MKE, yerli ve millî üretimdeki gücünü bir kez daha kanıtladı.

Millî Teknoloji Hamlesi vizyonu doğrultusunda üretim kabiliyetlerini sürekli geliştiren MKE, bu proje sayesinde hem süreç verimliliğini artırdı hem de üretim kapasitesinde önemli iyileştirmeler gerçekleştirdi. Elde edilen bu başarı, savunma sanayinde sürdürülebilir üretim ve teknolojik gelişim adına atılan kararlı adımların bir sonucu olarak değerlendiriliyor.

MKE yetkilileri, bu ödülün kendileri için büyük bir motivasyon kaynağı olduğunu belirterek, millî güç vizyonuyla yenilikçi projeler üretmeye devam edeceklerini vurguladı.

20250505_150838 MKE'ye Verimlilikte Büyük Onur: Savunma Sanayisinde Türkiye Üçüncüsü Oldu
20250505_150841 MKE'ye Verimlilikte Büyük Onur: Savunma Sanayisinde Türkiye Üçüncüsü Oldu
IMG-20250505-WA0059 MKE'ye Verimlilikte Büyük Onur: Savunma Sanayisinde Türkiye Üçüncüsü Oldu

KIRIKKALE'DE HABERiN KALBi BURADA ATIYOR!