Netflix Şifremi Unuttum, Nasıl Sıfırlarım? 2021

Netflix Şifremi Unuttum, Nasıl Sıfırlarım? 2021 içeriğimizde giriş bilgilerinizi unuttuysanız, Netflix şifrenizi sıfırlamanız mümkün olduğunu anlatan yazımız bulunmaktadır.

Mobil uygulamadaki tarayıcınızdan Netflix giriş sayfasına gidin. Oturum Aç düğmesinin altında, “Yardıma mı ihtiyacınız var?” Yazan testi tıklayın. 

Oradan, hesabınızla ilişkili e-posta adresini veya cep telefonu numarasını kullanarak şifrenizi sıfırlayabilirsiniz. E-posta adresinizi de unuttuysanız, Kısa Mesaj (SMS) öğesini seçin ve parolanızı sıfırlamak için bir doğrulama kodu alacaksınız. 

E-posta adresinizi veya kaydolduğunuz telefon numaranızı hatırlamıyor musunuz? Sayfanın altındaki “E-postamı veya telefonumu hatırlamıyorum” u tıklayın ve kimlik bilgilerinizi kurtarmak için daha fazla hesap detayını girebileceksiniz.

Netflix hesabınızı koruma

Parolanızı periyodik olarak değiştirmenin yanı sıra, Netflix, unutulmuş bir parolayı kurtarmak için bir telefon numarası eklemek de dahil olmak üzere hesabınızı güvende tutmak için birkaç ipucu daha sunar . 

Ayrıca, özellikle onları satmayı veya başkasına vermeyi planlıyorsanız, kullanılmayan cihazlardan çıkış yapmalısınız. 

Netflix, “Bunu yapmadıysanız ve cihaz artık size ait değilse  , Hesap sayfanızdan tüm cihazlardan çıkış yapabilirsiniz  ” diyor ve bunun tamamlanması bir saat kadar sürebilir. Netflix ayrıca, özellikle e-posta yoluyla olmak üzere, dolandırıcıların kimlik avı girişimlerinden haberdar olmanızı tavsiye eder. Netflix’ten geldiği iddia edilen şüpheli e-postalara dikkat edin. 

Şirket, ödeme bilgileri, kimlik numaraları (yani sosyal güvenlik numaranız) veya hesap şifreniz dahil olmak üzere “kişisel bilgilerin bize e-posta yoluyla gönderilmesini asla istemeyeceğini” söylüyor. 

Bu ayrıntıları isteyen tüm e-postalar şüpheli kabul edilmeli ve göz ardı edilmelidir.

Diğer bir Netflix içeriğimiz olan Netflix Bedava Premium Hesapları 2021 yazımıza göz atabilirsiniz.

GÜNDEM71